Продажни места
Контакт
Lisca Facebook
Lisca Twitter
Lisca Instagram
Lisca Google Plus
Lisca You Tube
Lisca Pinterest
Lisca VKontake
Блузи

Блузи

Маиците од колекцијата Cheek by Lisca се одликуваат со удобност и мекост. Воодушевуваат со чиста линија, додека допирот на романтиката е зачуван во ситната украсна чипка. Во симпатичните точки ја наоѓаме разиграноста на пролетните денови, додека еднобојните модели на маици и боди во пролетни бои ќе бидат дел од секојдневието и различните младешки активности.