Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18/10/2018

Есенска можност - 20% попуст

Есента е вистинското време за нови предизвици, но и време да си дозволиме нешто ново, нешто во што ќе се чувствуваме убаво, елегантно и самоуверено. А во Liscа тоа е и време за есенска можност.

Од 18. до 28. 10. 2018. во продавниците на Liscа и во е-продавницата на Liscа искористете 20% попуст на колекцијата есен/зима 2018
*Артиклите вклучени во акцијата се со ознаката      НОВО    

Jesenska prilika

Проверете кои есенски бои најмногу ви се допаѓаат и искористете ја можноста за поволно есенско купување на долна облека, пижами или горна облека. 

Во акцијата Есенска можност вклучени се артиклите од колекцијата ЕЗ 2018., серијата:
Eternity долна облека/блузи, Lavish, Fame долна облека/спален програм, Charlene долна облека/спален програм/блузи, Caroline долна облека/спален програм, Carrie долна облека/блузи/облека, Celine долна облека/спален програм, Dreamy долна облека/спален програм, Daydream, Nordic Fun долна облека/спален програм, Pure Fun, Magical долна облека/спален програм.

Попустот не важи за машката програма.

Побарајте ги акциските артикли на долна облека, спален програм или облека: