Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
05/11/2018

Гаќички CUTE - 5 гаќички = 999,00 ден.


Секој ден не е ист. Има денови кога уште од изутрина знаеме дека не чекаат многу обврски, нови предизвици поради кои претходната ноќ не сме можеле да спиеме. Секогаш наутро немаме доволно време и се облекуваме набрзина, практично и што поудобно. Во тие моменти најдобро се чувствуваме во удобни памучни гаќички. Но тоа не значи дека треба да се откажеме од симпатичните дезени и  модерните кроеви. Напротив спротивно.

Искористете ја акцијата од 05. – 09.11.2018. и обновете ја залихата на вашите удобни памучни гаќички. Пенти и бразил гаќичките CUTE уште од изутрина ќе ви го направат денот посебен :)

АКЦИЈА 
При купување на било која комбинација од бразил или пенти гаќички цената за 5 парчиња е 999,00 ден.
Акцијата трае од 05. заклучно со 09.11.2018.
Можноста за купување на 5 парчиња  Cutе гаќички за 999,00 ден. важи само при купување во интернет продавницата*.

*попустот се пресметува автоматски во потрошувачката кошничка