Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
17/11/2018

Месец на мажите -40%

Месец на мажите -40%
Овој месец мажите нека бидат во центарот на вниманието и нека се чувствуваат одлично. Да им понудиме врвна долна облека од природни материјали во која ќе се чувствуваат како победници. Удобно, практично, но и модерно и секси, баш колку што треба.

Затоа во ноември Lisca подготви акција специјално за мажите – при купување на било кое парче од машката колекција на долна облека освен спалниот програм -40%. Помеѓу 17 и 30. ноември 2018 на нашите мажи им даваме попуст од дури 40%!

Акцијата важи во продавниците на Lisca и во интернет продавницата.