Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
22/01/2019

Lisca Selection pomlad-poletje 2019 - Nasprotja, ki se privlačijo

Lisca Selection pomlad-poletje 2019 - Nasprotja, ki se privlačijo
Svet sestavljajo nasprotja, ki se skrivajo tudi v nas. Dan in noč, nežnost in strast. Z nasprotji se poigrava tudi seksi, a sofisticirana kolekcija perila Lisca Selection za pomlad-poletje 2019. Predstavlja svetle in nežne odtenke, ki nagovarjajo našo ženstvenost in milino – za vsak dan, ko si želimo privoščiti nekaj več, v najboljših materialih in sodobnih krojih. In hkrati tudi tokrat prinaša drzno perilo v temnih tonih, ki ga bomo raje izbrale za večerne priložnosti, ki nas bo naredilo še bolj mogočne, samozavestne ali divje.

Če se odločite za svetlo ali temno plat ženstvenosti, lahko izbirate med razkošnimi vezeninami in prosojnim kožnim tilom, ki pričara tattoo učinek; morda vas bo prepričala elastična čipka in romantična mrežasta tkanina na modelih, ki se hkrati satenasto lesketajo; ali pa boste raje izbrali razkošen plise s satenastimi aplikacijami in kristali Swarovski.
Sodobni kroji s poudarkom na detajlih častijo ženstvenost, pa naj bo to na atraktivnem bodiju, lahkotnem triangel modrčku, bahavem bustjeju ali retro high-leg hlačkah.