Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
27/01/2018

Slovenska moda v Parizu

Slovenska moda v Parizu

Kot vsako leto je konec januarja največji modni sejem perila Salon International de la Lingerie v Pariz privabil najpomembnejše ponudnike in glavne poznavalce perila. Med več kot 360 blagovnimi znamkami, ki so predstavljale kolekcije za jesen in zimo 2018, je bila tudi Lisca.

Prihodnost naših najbolj intimnih spremljevalcev je zaznamovana s prosojnostjo. Med najbolj trendovskimi modeli so bili na sejmu izpostavljeni prosojni modrčki triangel oblike, hlačke z visokim pasom in prosojni bodiji. Torej izrazito ženstveni modeli, ki so hkrati tudi zapeljivi.

Liscine kreacije so bile opazne tudi na modni reviji »Nightlights«, kjer so se predstavile vse pomembnejše blagovne znamke. Lisca je izpostavila razkošne in čutne modele linije Selection.

Poseben uspeh pa je uvrstitev na modno revijo »The Selection«, na kateri organizatorji največjega modnega dogodka v svetu perila izpostavijo glavne trende za prihodnjo sezono – mednje je bil uvrščen tudi prosojen čipkast bodi iz kolekcije Lisca Selection.

Sicer pa so si najnovejšo kolekcijo perila na Liscinem razstavnem prostoru ogledali poslovni partnerji iz več kot 20 držav.

sejemFashion show fotografije ©Salon international de la Lingerie 2018 - Stéphane Deroussent